Home           Explicatii Vise           Top 10 vise           Semnificatia cosmarelor           Interpretarea Viselor          Carte de Vise          Sfaturi pt. vise
 


LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     


                

Interpretarea viselor

     


   
 Interpretarea corecta a viselor si semnificatia acestora

     Inregistrati-va visele,
pastrati un carnet sau un dispozitiv de inregistrare langa patul dumneavoastra si inregistreaza-ti visele tale momentul in care te trezesti. Nu intarzia pentru ca visele sunt atāt de volatile, in momentul in care te vei angaja in alte activitati, visele incep sa se piarda, chiar si din amintirile noastre. Inregistrati visele in bucati mici - nu trebuie sa fie pline de detalii, in cazul in care va inregistrati doar partile esentiale din vis, memoria isi poate aminti restul. Inregistrati ceea ce pare cel mai important la momentul trezirii, studiile au aratat ca procesul de inregistrare a viselor noastre, de fapt ne ajuta sa le regasim interpretarea.

     Rezuma-l la cateva cuvinte. Dupa ce v-ati inregistrat visul, va ia cateva momente sa notati cuvintele unice care descriu cel mai bine atmosfera de ansamblu a visului. Puteti face acest lucru la trezire, sau cand ti-l aduci aminte. Dupa ce ai inregistrat in conditii de siguranta visul tau, perceptiile voastre se pot transforma in functie de cum decurge ziua ta. Tine evidenta (intr-un notebook sau prin intermediul dispozitivului de inregistrare) de cuvintele simple pe care le-ai alege pentru a descrie senzatia omniprezenta din vis. De exemplu, daca ai fost urmarit intr-un vis, ai putea alege "panica" ca un singur cuvant pentru a descrie sentimentul intregului vis.