Home           Explicatii Vise           Top 10 vise           Semnificatia cosmarelor           Interpretarea Viselor          Carte de Vise          Sfaturi pt. vise
 


LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     


                

Semnificatia cosmarelor in vise

     


   
 

     Un cosmar este un vis care provoaca un raspuns puternic emotional neplacut in somn, de obicei teama sau groaza, fiind īn situatii de pericol extrem, creiaza senzatii de durere care se īncadreaza intre īnec si deces. Asemenea vise pot fi legate de cauze fizice, cum ar fi o febra ridicata, pozitia cu fata īn jos pe o perna īn timpul somnului (cel mai adesea īn cazul cosmaruri īnec), sau cauze psihologice, cum ar fi traume si stres īn viata persoanei, sau pot sa nu aiba un aparent fara motiv.
Principalul motiv din care experimentam cosmaruri este subconstientul nostru, care īncearca sa ne atraga atentia asupra unor lucruri importante pe care de obicei le ignoram in mod constient. Pentru a obtine mesajul, subconstientul tau creeaza un vis ireal, care va atrage alarma si va face sa constientizati problema. Semnificatia acestor cosmare nu trebuie luata ca atare, poate fi si reprezentarea unor temeri interne, teama de caini, de apa, de inaltimi, etc.

Cum scapam de cosmare

     Daca doriti sa scapati de cosmare īncepeti sa va reamintiti situatiile visate. Ganditi-va la fiecare detaliu al viselor dumneavoastra si modul īn care aceasta se poate referi la ceva īn viata. Tineti cont de faptul ca cosmarele nu sunt īntotdeauna un indiciu negativ, au doar o semnificatie simbolistica.
     Odata ce veti avea puterea de a infrunta temerile personale in viata si veti deveni mai sigur pe sine, cosmarele vor aparea mai rar si in final vor disparea complet.